Indlæg

Vinderkoncept videre til international konkurrence

Cook With a Local vinder den danske Invio Challenge 

06. okt 2016

Cook With a Local (cookwithalocal.net) blev valgt som den danske repræsentant til Invio Challenges (creativebusinesscup.com/inviochallenge). En international konkurrence for koncepter inden for oplevelsesøkonomi.

Juryens motivation lød:

”Cook With a Local skaber mødested mellem værten og turisten, og inviterer turisten helt ind i folks hjem for at opleve, hvordan man bor og spiser? Mange turister søger det unikke og det specielle. Med Cook With a Local er der en platform, som gør det muligt for turister at få en mere autentisk oplevelse. Cook With a Local har potentiale til at skalere til mange områder, og bør have deres fokus på proff of concept og eksekvering.”

Den internationale Invio Challenge http://www.creativebusinesscup.com/inviochallenge løber af stablen 21. november i forbindelse med Creative Business Cup (creativebusinesscup.com) Her vil de danske vindere fra Cook With a Local konkurrerer med de bedste fem bud fra de mere end 50 forskellige lande, som har sendt forslag til nye oplevelsesøkonomiske koncepter ind til konkurrencen.