Indlæg

Studietur for virksomheder til Korea og Kina 14. - 20. november 2018

Invio udbyder nu i samarbejde de danske Innovationscentre i Seoul og Shanghai denne spændende studietur med fokus på oplevelseserhvervene med et særligt fokus på oplevelsesteknologier.

24. okt 2018

Korea har i flere årtier være kendt som lidt af vækstmirakel, idet landet siden 1950'erne og frem til i dag har udviklet sig fra at være et af verdens fattigste lande til at være en stærk eksportorienteret nation med særligt interessante erhvervsområder inden for forbrugerelektronik og forskellige industrier. Oplevelsesøkonomien drives i stigende grad af teknologiske innovationer og tilgængelighed af nye teknologiske platforme, som bl.a. udvikles i Korea. 

Kina har i mange år være kendt som en vækstnation baseret på en stærk industriel udvikling. Men også i Kina stiger levestandarden samtidig med at området omkring Shanghai er en hub for teknologisk udvikling, hvilket også her baner vejen for en stærk udvikling af kreative erhverv og oplevelsesøkonomi.

Invio udbyder derfor nu i samarbejde de danske Innovationscentre i Seoul og Shanghai denne spændende studietur med fokus på oplevelseserhvervene og med et særligt fokus på oplevelsesteknologier.

Studieturen har en varighed af syv dage og går til både Seoul, Busan og Shanghai. I Busan vil der være mulighed for at deltage i den store globale spilkonference- og messe G-Star 2018. Se mere om denne her: http://www.gstar.or.kr/eng/gstar/outline.asp

Herudover vil der på turen bl.a. være besøg på iværsætterhub for kreative virksomheder, virksomhedsbesøg på en eller flere af Koreas store teknologivirksomheder, besøg på universitet i Seoul og Shanghai, generel introduktion til koreansk forretningskultur, besøg i flere centre for kreaive erhverv og oplevelser i Shanghai.

Både Korea og Kina rummer store inspirations- og samarbejdsmuligheder for danske oplevelsesvirksomheder og besægtede erhverv.

Som forberedelse til turen er der udarbejdet disse to analyser af oplevelseserhverv i henholdsvis Seoul/Korea og Shanghai. Her kan der læses mere om potentialer og styrkepostioner de to steder i forbindelse med vurdering af om delagelse i turen er relevant.

Turen starter i Seoul, Korea, onsdag den 14. november og slutter med hjemrejse fra Shanghai, Kina, onsdag den 21. november.

Muligheder og udbytte af turen vil, bl.a. være:

  • Eksklusiv mulighed for at pitche for centrale personer i koreanske og kinesiske virksomhedskonglomerater, fx LG og Samsung.
  • Sparring og feedback fra teknologieksperter
  • Networking og matchmaking med koreanske innovationspartnere på virksomheder og universiteter
  • Indsigt i de nyeste teknologiske trends og udviklinger

Se mere om turen og detaljeret program i invitationen i siden. Virksomheders egenbetaling for turen og deltagelse i det arrangerede program er 9.550 kr. De 9.550,- kr. til studieturen dækker udgifter til transport, møder og deltagelse i konferencer i de enkelte lande + de timer innovationscentrene bruger. Beløbet dækker 2 personer pr. virksomhed.

Derudover tilbyder innovationscentrene 15 timers sparring før eller efter studieturen, der er indeholdt i prisen

Rejse- og ophold dækkes af deltagere for egen regning. Innovationscentrene hjælper gerne med anbefalinger og bookinger

Lyder det interessant og kunne I tænke jer at deltage så kontakt hurtigst muligt sekretariatet for Invio på nedenstående oplysninger.

Søren Smed på tlf. 2184 7952 eller mail smed@hum.aau.dk

eller

Jens F. Jensen på tlf. 9940 9028 eller mail jensf@hum.aau.dk