Indlæg

Nyt samarbejde mellem Sommerland Sjælland, BrainsBusiness og Invio

Invio er indgået et nyt samarbejde med Sommerland Sjælland og BrainsBusiness, hvor der er fokus på teknologivirksomheder.

02. mar 2018
Downloads

Formålet med samarbejdet er at give teknologivirksomheder en unik mulighed for at showcase eller teste deres produkter på potentielle brugere. Sommerland Sjælland vil i den kommende sæson åbne dørene for teknologivirksomheder, så de kan fremvise og lade forlystelsesparkens gæster afprøve deres produkter eller services. Der er med andre ord rig mulighed for at få kontakt med en stor mængde potentielle brugere.

De produkter der fremvises kan således både være i prototypestadiet eller være tæt på markedsparate. Det kan eksempelvis være produkter såsom hardware installationer, services, app’s, softwareløsninger m.m. - med andre ord er alle typer af teknologibaserede produkter velkommen.

Det eneste krav er, at virksomhederne stiller dem selv til rådighed i de dage, hvor pladsen er booket. Der er altså mulighed for at få væsentlig ny viden om, hvad der fungerer ved nye produkter, og hvad der evt. skal laves om.

Hvis du er interesseret i at høre mere om projektet, kan du enten kontakte Thomas Lykke Larsen fra BrainsBusiness eller Søren Smed fra Invio. Alle interesserede virksomheder vil indgå i en screeningsproces, hvorefter de endelige virksomheder til deltagelse i projektet udvælges.

Ejeren af Sommerland Sjælland, Kåre Dyvekær, er meget interesseret i nye teknologier og deres muligheder, hvorfor han giver virksomheder denne unikke mulighed for at afprøve deres produkter. I marts udgaven af det internationalt set førende forlystelsespark-branchebladet Funworld er Kåre eksempelvis kommet på forsiden, hvor han præsenteres som ’The Gizmo Guy’, grundet de opfindelser og teknologiske installationer, som han har implementeret i Sommerland Sjælland. Interesserede virksomheder skal derfor ikke være bange for tænke kreativt i deres forslag til, hvordan teknologi kan skabe nye oplevelser i Sommerland Sjælland.

Se nærmere om projektet i invitation til deltagelse, der kan downloades her på siden.

Kontaktinformation i forbindelse med projektet: Thomas Lykke Larsen, BrainsBusiness: thla@aalborg.dk eller Tlf.: 20950664 Søren Smed, Invio: smed@hum.aau.dk eller Tlf.: 21847952