Indlæg

Kom op i et højere gear med oplevelsesøkonomien på seminaret Oplevelsesøkonomi 3.0

Oplevelsesøkonomien har muligvis levet et lidt stille liv i medierne, men til gengæld et meget progressivt i en lang række af både store, mellemstore og små virksomheder. Offentlige som private. Hør bl.a. mere om dette på seminaret.
12. okt 2016

OBS: SEMINARET ER UDSKUDT TIL SENERE TIDSPUNKT. DATO UDMELDES SENERE.

Experience Economy er det engelske udtryk som nok dækker begrebet bedre end det danske ord ”oplevelsesøkonomi”, da ordet ”erfaring” også har betydet massivt meget i den innovationsproces der er tilgået i mange forskelligartede erhverv.

Fremtidsforsker Rolf Jensen var den første dansker der for alvor beskæftigede sig med begrebet – uden at det var opfundet. I sin bog ”Dream Society” der udkom på dansk i 1999 giver han eksempler på hvordan ”drømmesamfundet” afløser informationssamfundet ved at sælge produkter via historiefortællinger og drømme – til en højere pris.

Siden har danske virksomheder seriøst arbejdet med oplevelsesøkonomien for at sælge nye og innovative produkter. Det er sket inden for både underholdning, formidling, fødevarer, transport, ejendomshandel, sundhed og velfærd, turisme og mange andre erhvervsgrene. Sammenlagt har det betydet en erhvervsudvikling der ikke før var tænkt på, og mange resultater af innovationen bruges nu som motivator for nye typer af virksomheder.

Hvad var det der skete, hvor er vi nu, og hvad byder fremtidens oplevelsesøkonomi på?

  • Fremtidsforsker Rolf Jensen ser (for en gang skyld) tilbage på historien
  • Aktuelle projektledere redegør for, hvor vi er i dag, og vover samtidig at afsløre hvad Oplevelsesøkonomi 3.0 vil byde på de kommende år. Dels med den teknologiske revolution, dels på baggrund af den økonomiske situation som verden befinder sig i, hvor innovation i alle typer af produkter betyder alt.
  • Du får selv mulighed for at generere fremtidens oplevelsesøkonomiske idéer.

Drømme skal stadig drømmes, historierne skal stadig fortælles og innovationen stadig hjælpes på vej. Kom og oplev hvilken vej oplevelsesøkonomien 3.0 går.

Program*:

13.00  Velkomst v/ Georg Julin, Invio

13.05  Fremtidsforsker Rolf Jensen ser tilbage på fremtiden

13.45  Georg Julin, Invio, giver eksempler på udviklingsresultater af oplevelsesøkonomien gennem de sidste 10 år

14.10  Fremtidens kvantespring via oplevelsesøkonomien

14.35  Kaffepause

14.55  Idégenerering

15.45  Oplevelsesøkonomi 3.0 – fremtidens løsning for danske virksomheder

15:55 Overrækkelse af Lilje prisen 2016 - Danmarks oplevelsesøkonomiske pris

16.00  Fremtidsmuligheder via innovationsnetværk for oplevelsesøkonomi

16.15  Tak for i dag

*programmet er under stadig udvikling. Hold øje med siden her for løbende at blive opdateret på programmet.