Indlæg

Creative Business Booster Aalborg

Drømmer du om at blive iværksætter, eller måske overvejer du at tage springet? Uanset hvor du er, kan Creative Business Booster hjælpe dig yderligere på vej og åbne nye døre for din forretningsudvikling.

30. apr 2015

Har du passion for det kreative?
– og en ambition om at gøre
det til en god forretning?

Så deltag i Creative Business Booster, som er et to-dages udviklingsforløb, der finder sted på Aalborg Universitet den 8. og 9. maj kl. 9-16. Her spidser vi dine gode idéer til, øger din forretningsforståelse, udvider dit netværk og tager dine idéer til nye bæredygtige højder!
Creative Business Booster er til for at understøtte det kreative vækstlag i hele Danmark og for iværksættere, der har deres afsæt i de kreative erhverv.

Vi søger kreative talenter, der ønsker at styrke deres forretningsidé. Måske har du allerede indfriet
Drømmen om at blive iværksætter eller måske overvejer du at tage springet. Uanset hvor du er, kan Creative Business Booster hjælpe dig yderligere på vej og åbne nye døre for din forretningsudvikling.

Facilitatoren er den engagerende og erfarne Lasse Chor, bedre kendt som Happiest Man Alive. 
Læs mere om Lasse på: http://happiestmanalive.com/ 

Arrangementet er gratis at deltage i men kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig forløbet her http://www.cko.dk/event/creative-business-booster-aalborg

Det sker fredag den 8. maj kl. 9-16 og lørdag den 9. maj kl. 10-16 på Aalborg Universtiet, Rendsburggade 14, 9000 Aalborg, lokale 5.125 (fredag) og lokale 4.105 (lørdag)