Indlæg

Bliv beta-bruger på Invios nye matchmaking platform

Invio åbner op for beta-fasen af Invio_match.

21. nov 2018

Invio_match er en ny digital platform til matchmaking, der er udviklet på baggrund af behovet for at implementere digitale teknologier i de danske oplevelsesbrancher. Platformen har til formål at gøre det lettere for brancherne at realisere potentialerne i netop deres virksomheder og derved skabe grobund for nye samarbejder og innovation.

Hvem er målgruppen?

Invio_match er målrettet oplevelsesbrancherne (såsom attraktioner, museer og andre oplevelsessteder), og virksomheder der arbejder med digitale teknologier (eksempelvis VR, skærmteknologier samt web & apps). Derudover er platformen også for vidensinstitutioner, der ønsker samarbejde med erhvervslivet.

Hvordan virker Invio_match?

Platformen er et mødested for virksomheder, hvor der er mulighed for at uploade forslag til samarbejdsprojekter, som andre kan se og evt. byde ind på. Derudover kan man søge blandt andre brugere og få et overblik over potentielle samarbejdspartnere. Virksomheder kan også dele ud af sine egne erfaringer med allerede implementerede løsninger, som kan inspirere andre brugere på platformen.

Med andre ord giver Invio_match inspiration til den første kontakt mellem virksomheder.

Hvordan kommer du i gang?  

Invio_match er 100 % gratis at bruge, men da Invio delvis er finansieret af virksomhedsdeltagelse, er det eneste krav for at blive betabruger, at du siger god for din anvendte tid på platformen. Beta-perioden kommer til at forløbe indtil den 1. januar 2019, hvorfor vi har anslået, at der vil ligge ca. 8 timers aktivitet på platformen.

Dvs. at det eneste du skal gøre for at blive beta-bruger på Invio_match, er at skrive en mail til info@invio-match.dk med navnet på din virksomhed samt et ’ja tak’ til at blive beta-bruger. Herefter godkender vi din bruger på platformen, efter du har oprettet en profil. Dette er samtidig OK til, at vi registrerer 8 timers medfinansiering fra din virksomhed til Invio forstået som medgået tid i forbindelse med at være beta-bruger.

I og med at der er tale om en beta-fase, er vi også meget interesseret i at få din feedback på platformen, så vi kan videreudvikle og sikre, at den lever op til brugernes behov. Det betyder også, at Invio_match endnu ikke er i sin endelige form, da der løbende vil blive udviklet på den.

Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive en mail, hvis du har spørgsmål omkring platformen.

Du kan finde platformen her: https://invio-match.dk/