Indlæg

BizMedia Design ’16 – Platforme & Co-Creation

Torsdag d. 9 juni åbner vi dørene til årets BizMedia Design konference med temaet 'Platforme & Co-creation'. Efter ca. 10 år med fokus på co-creation er feltet for alvor ved at tage form - derfor har vi valgt at invitere en række erfarne oplægsholdere til at kigge tilbage på tidligere initiativer og give bud på fremtidens opmærksomhedspunkter. Som deltager får man et overblik over co-creation potentialer; konkret inspiration til håndtering og forretningsmuligheder. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag fyldt med inspirerende indsigter!
21. apr 2016

Konferencen er gratis, men med stærkt begrænset pladser, hvorfor der er et no-show gebyr på 500kr. Tilmelding er lukket.

Vi kan præsentere fire stærke keynotes: 

Professor Steve Benford om collaborative computing og tracjectories i mange forskellige typer af oplevelser og performances. International anerkendt Platforms-designer Simone Cicero med ekspertise i platform design, åben innovation og eco-systemer. Movellas der med et socialt skrive-website har formået at motivere unge til at læse og skrive, og dele med venner verden over. Journalist & forfatter Peter Hesseldahl der er en af de førende skribenter i landet indenfor platforms-økonomi og hvordan det ændrer måden vi organiserer værdiskabelse i økonomien. 

I sporene mikser vi oplæg med det nyeste fra virksomhedsrepræsentanter, forskere og specialestuderende. Bl.a. 12Byer og Alternativet giver os indblik i forskellige måder at inddrage borgere. Innovation Lab fortæller om deres mange projekter med co-creation platforme. Combine beretter om deres måde at involvere interessenter løbende i udviklingsprocesser. Act2learn teknologi om at tilføre værdi ved bedre kundekendskab. InDiMedia-forskere Thessa Jensen og Lýsa Westberg fortæller om fandom, communities og hvordan det kan bruges i forretningssammenhænge. IT.vest giver et overblik over de behov og tendenser der pt. er ved virksomheder.

Ved workshops har vi inviteret en række facilitatorer der kommer med hver deres værktøj til arbejdet med co-creation - det inkluderer bl.a. Relation Technologies på organisationsforandring; Invio-GameTools på oplevelsesøkonomisk idéudvikling og -evaluering og InDiMedia-GameMoments på strategisk markedspositionering. ACT2learn med add-value med kunden i et service forløb. Platforms-designer Simone Cicero med design canvas på etableringen af fælles forretningsmodeller. 

Ved messestande kan man møde dette års mange spændende kandidatprojekter til inspiration, hvilket inkluderer forskellige design- og innovationsværktøjer, sketches/prototyper, co-design/participatory design tilgange, strategiske design løsninger mv.

Ved InDiMedia Lab faciliteret af InDiMedia Ph.D. fellow Rameshnath Krishnasamy kan man få indblik i og afprøve en række digitale teknologier, og samtidig få en snak med ham om hvordan det evt. kunne bruges i deltagernes kontekst.

Ved den afsluttende Q&A med bl.a. Peter Hesseldahl og Jarle Kondrup kan deltagere stille spørgsmål som pt. fylder i deres praksis eller som opstår som en del af de indtryk man får under konferencen.

Combine, Head of UX Ulrik Boisen Innovation LabSenior Lab Agent Jarle Kondrup / 12Byer, Partners Louise von Müllen & Lise Juul Madsen / AlternativetPolitiske laboratorier Nilas Bay Foged / Relation Technologies, CEO Leif Sørensen Invio-GameTools, Network coordinator & Assistant professor Claus Østergaard InDiMedia-GameMomentsAssistant professor & Game designer Sune Gudiksen & Co-developer Jake Inlove / Act2learnInnovation consultant Cecilie Kobbelgaard IT.vest, Direktør Gitte Møldrup InDiMediaAssociate professor Thessa Jensen / InDiMediaResearch associate Lýsa Westberg / InDiMedia, Ph.D. fellow Rameshnath Krishnasamy Specialer, Best of candidate student projects 8.semester strategic design projects, Best of strategic design project

Conference organiser team: 

Sune Gudiksen, Søren Bolvig Poulsen, Claus Østergaard, Anders Christensen