Indlæg

Invitation: Efteråret byder på oplevelses-crawl

03. aug 2011

Du husker måske din ungdoms pub crawls fra den ene bar til den anden. Invio og CKO arrangerer nu "oplevelses-crawl", hvor vi skal bevæge os fra sted til sted mellem de danske virksomeheder, der er dygtigst til at skabe sammenhæng mellem oplevelse og forretning.

Studiebesøgene vil finde sted i slutningen af oktober eller i november og vil være for alle med interesse for forretningsudvikling, innovation og oplevelsesøkonomi. Temaet vil naturligvis være innovation, der skaber forretning med oplevelser. 

Kom gerne med forslag

Vi vil gerne gøre udviklingen af studieture brugerdrevne og høre dine forslag til oplevelser som vi kan besøge. Kom med dine ønsker senest 1. september til sow@cko.dk. Du må gerne foreslå din egen virksomhed, men derudover er alt fra koncepthoteller, IKEA, Jysk, kirker, oplevelsesattraktioner, og detailhandel mv. velkomne som forslag.

CKO og Invio sammensætter progammer for en eller to studieture på 1-2 dage der i landet, hvor de mest interessante forretninger med oplevelser skabes. Som foreslagsstiller bliver du naturligvis inviteret med.

Øvrige oplysninger

Det faglige grundlag for studieturene er CKO's metodehåndbog "Andres oplevelser - din forretning"

Målgruppe private virksomheder og andre, der driver forretning med oplevelser som kernevirksomhed

Det forventes, at prisen for deltagelse vil tilsvare dækning af transport, men at det faglige indhold er gratis.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt Invios nyhedsbrev, kan du gøre det på www.Invio-net.dk og få mere information når tiden nærmer sig for tilmelding.