Indlæg

To-dages workshop - Design din forretningsmodel! Aarhus

28. apr 2013

5.-6. juni 2013: Et sjældent gratis tilbud dels til iværksættere, små og mellemstore virksomheder, der har stærke idéer eller værditilbud i støbeskeen, men som mangler inspiration til nye måder at udvikle en tilhørende og innovativ forretningsmodel. Dels til konsulenter, udviklingsmedarbejdere og studerende, der er interesseret i brugen af designmetoder til at udvikle forretningsmodeller. 

På workshoppen vil vi både arbejde med at udvikle forskellige mulige forretningsmodeller og udvikle jeres produkt, service, oplevelse eller generelt værditilbud i relation til forretningsmodellen. Vi stræber efter at deltagere dels får nye konkrete idéer og perspektiver på mulige værditilbud og forretningsmodeller, dels processer, metoder og værktøjer som inspiration til løbende at udvikle forretningsmodellen. Workshoppen foregår over to dage for at sikre god tid til aktiviteterne.

Det hele sker i en afslappende atmosfære hvor alle cases, problemstillinger og brancher er velkomne, men dog er specielt henvendt til medievirksomheder eller service- og oplevelsesorienterede virksomheder. Der arbejdes ud fra en eksperimenterende co-design tilgang med nyudviklede designmetoder, hvor hensigten ikke er at deltagere skal pitche forretningsmodellen foran et panel, men derimod at udvikle den i fællesskab med de andre workshopdeltagere. Der arbejdes i små grupper i hele workshoppen hvor nogle deltager med cases mens resten deltager som sparringspartnere. 

Tilmelding/Spørgsmål:

Der er to måder at deltage på som har hver sine fordele: 

(1) Deltag som sparringspartner – skriv 5 linjer om din professionelle ekspertise samt din motivation for at deltage.

Få inspiration til processer, metoder og værktøjer til udvikling af forretningsmodellerSkab netværk med små og mellemstore virksomheder, der er i udvikling. Få prisrabat på sommerkursus i uge 33 omkring facilitering, metodeudvikling og design af forretningsmodeller.

(2) Deltagelse med idé/virksomhed – skriv 10-15 linjer om din problemstilling

Direkte feedback og perspektiver på de ideer og eller udfordringer som du/I har i øjeblikket i forhold til din forretning.Nye ideer og inspiration til din forretningsmodel (tilbud, kunder, markedsføring, indtægter, omkostninger, ressourcer, partnere og aktiviteter)

Tidsfrist for tilmelding er senest torsdag d. 30 maj. Spørgsmål og tilmelding sker ved at skrive til Sune Gudiksen på email sunekg@hum.aau.dk eller tlf. 28145152.

Vær hurtig ude – der er begrænset pladser.

Hvornår: To dages workshop. Onsdag d. 5 juni kl. 9-16. Torsdag d. 6 juni kl. 9-15. Deltagere der kan være begge dage vil blive foretrukket. 

Hvor: Filmbyen Aarhus, Studio 2

Hvem: PhD-stipendiat  ved Aalborg Universitet og business model design konsulent Sune Klok Gudiksen. Sune har brugt de seneste år på at metodeudvikle og facilitere workshops specielt i relation til udviklingen af forretningsmodeller. Han har skrevet flere artikler til internationale design- og innovationstidsskrifter.

Hvad: Udvikling af forretningsmodeller og værditilbud.

 Workshoppen dokumenteres på video for evt. at kunne anvendes i forskningsregi. Da det er en åben workshop bedes alle behandle virksomhedsfølsomme oplysninger med diskretion.