Event

Fri info-workshop om seneste nye digitale oplevelsesteknologier for turisme, natur, kultur, hotel, restaurant, events, sport, etc.

04.12.2018 Eventet er afholdt

Få indblik i de nyeste oplevelsesteknologier og få spar­ring med eksperter og andre lignende virksomheder. Få indblik i de nyeste oplevelsesteknologier og få spar­ring med eksperter og andre lignende virksomheder.

Kom på omgangshøjde med udviklingen inden for de digi­tale oplevelsesteknologier og find ud af, hvilke teknologier der er relevante for netop din virksomhed. Du får inspiration til at udvikle virksomhedens ydelser via fremlagte cases og mulighed for at afprøve udvalgte teknologier i praksis.  Deltag i works­hoppen, hvis du er interesseret i hvad digitale oplevelsestekno­logier er, hvor de er på vej hen, hvordan de bruges i praksis, og hvilke udfordrin­ger der er ved at implementere teknologierne.

Dagens program: 

Kl. 15:00  Velkomst: Fredrik Romberg, BCB / Georg Julin, Invio / Pernille Kofod Lydolph, Destination Bornholm

Digitale oplevelsesteknologier og inspiration til anvendelser v/ Aalborg Universitet (AAU) Tendenser, state-of-the-art inden for oplevelses­teknologier i oplevelsesvirksomheder, attraktioner, museer og festivaler m.m.

Prøv teknologien på egen krop v/ AAU Demonstration af teknologier og dialog med deltagerne om relevans i egne virksomheder.

Invio_match platform – en helt ny effektiv måde at byde ind på for leverandører og brugere

Forpremiere på en landsdækkende app – Drivestory v/Tommy Riis Hansen – Drivestory – (se sidebar)

Workshop: hvordan kommer du i gang med en oplevelsesteknologi? Gruppediskussioner om barrierer for at tage tek­nologierne i anvendelse samt ideer til at gøre det lettere at implementere dem i praksis f.eks. via den helt nyedigital oplevelsesplatform Invio_match.

Kl. 17:45  Afrunding

Vi glæder os meget til at sætte ny viden i spil på Bornholm der er under udvikling på rigtig mange områder – også digitalt!  HUSK AT MEDBRING DIN COMPUTER!

Tilmelding sker her: http://businesscenterbornholm.dk/arrangementer/digitale-oplevelsestekno…

Lidt om oplevelsesteknologier

Oplevelsesteknologier forstås her bredt. Det kan være muligheden for at tilgå en attraktion inden besøget via mobile medier eller via Virtual Reality-teknologier. Det kan være forskellige typer af teknologier, der understøtter oplevelsen under selve besøget såsom interaktive skærme, digitalt baseret historiefortællinger, teknologibasere­de spil, lys, lyd eller augmented reality-løsninger, der på forskellig vis udvider oplevelsen under besøget. Og endelig kan det være forskellige løsninger, der efter besøget gør det muligt for gæsten at genopleve eller forstærke de minder og oplevelser, som besøget har givet.

Arrangører: Invio, BCB, Oplevelsesnetværk Bornholm og Destination Bornholm