Indlæg

Webinarer: Oplevelseserhvervene & COVID-19

Turisme- og oplevelseserhvervene er blandt de hårdest ramte brancher i Corona nedlukningen.

01. maj 2020 Af Søren Smed

På trods af - eller måske nærmere på grund af disse akutte udfordringer, opstår der dog hele tiden nye tiltag og ideer, som innovative virksomheder og interesseorganisationer gør klar til at føre ud i livet. Ideer der både er akutte svar på krisen ud af nødvendighed her og nu eller nye ideer til, hvordan situationen kan gribes an, når verden lukkes op igen efter Corona nedlukningen.

Invio vil i en række webinarer i den kommende tid sætte fokus på nye ideer, potentialer og løsninger i turisme- og oplevelseserhvervene i Danmark under og efter Corona krisen. Vi vil fokusere på, hvordan forskellige virksomheder og brancher har forsøgt at agere i krisen, og hvordan nogen af dem planlægger at komme godt i gang igen, når krisen slipper taget. Og vil se på nogle af problemstillingerne i større politisk lys.

Kommende webinarer:

Vi opdaterer løbende planen for webinarerne. 

Webinarerne er for alle interesserede og inkluderer alle korte spændende oplæg, diskussion og spørgsmål fra deltagerne sammen med mindre indspil fra særligt inviterede deltagere. Man registrerer sig via Invios hjemmeside. I begge tilfælde accepterer man ved registrering, at medfinansiere Invio med den tid webinaret varer.