Indlæg

Uddeling af årets Liljepris

Fredag den 22. november bliver Liljeprisen uddelt ved Open Data Challenge i Aarhus.

06. nov 2019 Af Anders Lisborg

Liljeprisen er den danske Oscar inden for oplevelsesøkonomien, og uddeles årligt af Invio - Innovationsnetværk for Oplevelseserhverv til en virksomhed, der i det forløbne år har været bedst til at skabe nye og innovative oplevelser.

Vinderen af Liljeprisen vil være en virksomhed, der har skabt resultater ved at:

  • Tænke nyt og innovativt: Det kan eksempelvis være nye partnerskaber, nye oplevelsesprodukter eller -tjenester, nye teknologier, ny brug af kompetencer, nye forretningsmodeller, ny viden, nye fortællinger, nye organisationsformer etc. 
  • Kombinere oplevelser og forretning: Virksomheden skal have en klar sammenkobling mellem arbejdet med oplevelser og virksomhedens forretning.   
  • Være model for andre: Virksomhedens eksempel skal rumme et klart læringspotentiale for andre virksomheder.

Årets Liljepris bliver uddelt ved Open Data Challenge finalen i Aarhus. Open Data Challenge er et forløb, som er arrangeret af Business Region Aarhus, der har til hensigt at skabe brede løsninger, som kan implementeres på tværs af kommuner og øge brugen af åbne offentlige data. Fokus er at bidrage til at løse udfordringer ved brug af åbne offentlige data inden for to forskellige områder udvalgt af Business Region Aarhus - mobilitet og turisme.

Det er gratis at deltage i finalen, hvor Liljeprisen uddeles. Finalen finder sted den 22. november fra 08:30 til 14:00 på Dokk1 i Aarhus.

Læs mere om arrangementet og tilmelding her:

https://www.eventbrite.com/e/open-data-challenge-2019-finale-tickets-78327023235