Indlæg

Tilbud om samarbejde med AAU studerende

Bliv case-partner med kandidatuddannelserne Oplevelsesdesign og Interaktive digitale medier ved Aalborg Universitet.

27. aug 2019 Af Anders Lisborg
Downloads

Hvis man som virksomhed gerne vil have sparing om IT-baserede oplevelser eller anvendelse af interaktive digitale medier, og gerne vil have forslag til hvordan de kan forbedres, kan man blive case-partner med en af de to 7. semester kandidatuddannelser inden for Oplevelsesdesign eller Interaktive digitale medier ved AAU. Mød de studerende på Projektbørs onsdag den 9 oktober 2019.

Deadlines og forventninger

Det er vigtigt at have en veldefineret opgave. I vil få sparring med Projektbørs-koordinatoren om jeres case for at sikre, at det er i jeres interesse at medvirke og samtidig relevant for de studerende.

3. oktober: Inden dato skal I have beskrevet jeres case på 1-2 sider og sendt den til Projektbørskoordinator. 9. oktober: Deltagelse på Projektbørs. Møde mellem case-partnere og de studerende for at have dialog om cases og forventningsafstemme.

13. oktober: De studerende har fælles deadline for at kontakte jer med samarbejdsforslag. De studerende danner grupper efter Projektbørs og kontakter jer.

14. oktober: I løbet af mandagen skal I have læst forslag igennem og sendt accept/afslag til de studerende. Det er op til jer om I vil samarbejde med flere, men vi anbefaler at holde sig til 1-3 grupper. Send også en status til Projektbørs-koordinator om I har fået samarbejde eller ikke har modtaget nogle, men stadig er interesseret.

Oktober-december: Selve samarbejdet forløber sig over de 3 måneder. Det vil være op til jer at aftale med de studerende, hvor ofte I skal mødes og hvilken arbejdsindsats der passer. Typisk vil en gruppe mødes med jer 3-5 gange i løbet af samarbejdet. Vi anbefaler, at der aftales et tidspunkt i slutningen, hvor de studerende kan komme og præsentere deres resultater.

Du kan læse mere om uddannelserne, hvad du får ud af samarbejdet m.m. i PDF’en, du kan downloade her på siden.

Du er velkommen til at kontakte projektbørs-koordinator: Jacob D. Knudsen, 9940 7985, jdk@adm.aau.dk