Indlæg

Internationale matchmaking-aktiviteter for kreative virksomheder

I juni måned har din virksomhed mulighed for at deltage gratis i to internationale matchmaking-konferencer i henholdsvis England og Kroatien. Fokus er på kreative industrier.
15. apr 2016

D4B - Designed for Business, 2. juni, Kroatien

Matchmaking-eventet har særlig fokus på at hjælpe virksomheder inden for de kreative erhverv med at møde og etablere nye internationale samarbejdspartnere. De foregår blandt andet via 20 minutters matchmaking-sessions, som du som virksomhed på forhånd kan booke. Dvs., hvis du eller din virksomhed gerne vil vise jeres produkter, services eller kompetencer for specifikke virksomheder, kan du forud for konferencen booket et møde med den givne virksomhed. Hovedområderne for konferencen er: Design, Media, Culture, Audiovisual, Advertising, Arts, Architecture

Læs mere her: https://www.b2match.eu/d4b2016 

International Festival for Business, 28. - 29. juni, England

Eventet har også fokus på den kreative og digitale industri, og giver ligeledes din virksomhed mulighed for at møde nye internationale samarbejdspartnere. Matchmaking-eventet har et særligt fokus på, at etablere samarbejde mellem virksomhederne, der kan føre til kollaborative R&D projects inden for følgende hovedområder: Design, media, aerospace, automotive, construction, education, environment, engineering, healthcare, ICT, material technology, textiles, tourism.

Læs mere her: https://www.b2match.eu/finance4creativeprojects