Indlæg

Har du en fantastisk og innovativ ide, og arbejder du inden for den kreative sektor?

- Så er du måske den næste vinder af Creative Business Cup Danmark.

14. mar 2019

Creative Business Cup er en unik konkurrence for iværksættere i de kreative erhverv. I alt får 20 finalister chancen for at deltage i det danske Creative Business Cup forløb, vinde kontante præmier og muligheden for at repræsentere Danmark til den globale Creative Business Cup finale. Vi hjælper dig med at udvikle din forretningside, at skabe et brugbart netværk nationalt og globalt, pitchtræne og meget mere.

For at deltage skal du:

• Være iværksætter fra den kreative sektor.

• Udvise kreativitet og nytænkning.

• Have en god ide med forretningspotentiale.

Tilmelding foregår her: https://platform.younoodle.com/competition/cbc_2019_denmark

Deadline er 15. marts!

Hvorfor skal jeg deltage i Creative Business Cup?

Det skal du fordi Creative Business Cup er din mulighed for at udvikle din iværksætteride og forretningsforståelse, få et unikt internationalt netværk og pitche for branchefolk og investorer fra hele verden.

Er du blandt top-20, inviterer vi dig til en intens to-dags bootcamp den 6. og 7. april. Her udfordres du på din forretningsmodel og pitchpræsentation, får introduceret nye værktøjer, viden om investorrelationer og kommer til at arbejde intensivt med at forbedre din præsentation.

Til finalen den 8. april får alle 20 teams mulighed for at pitche for juryen og få værdifuld feedback, men kun 5 teams går videre til finalen og skal på scenen.

Vinder du Creative Business Cup Danmark, er det dig der skal stå på scenen den til den globale Creative Business Cup finale, som repræsentant for Danmark.

Læs mere om Creative Business Cup Danmark på https://cbnet.com/denmark/