Event

Samarbejde mellem virksomheder og studerende på Aalborg Universitet

13.02.2019 Eventet er afholdt

Mangler du friske øjne på en udfordring i din virksomhed? I samarbejde med Invio får du en unik mulighed for at indgå samarbejde med dygtige studerende fra Aalborg Universitet.

Den 13/2-19 klokken 9-12 afholder Aalborg Universitet projektbørs i samarbejde med Invio. Her får virksomheder mulighed for at præsentere en case, som de gerne vil have friske øjne på. Projektbørsen er rettet mod studerende fra kandidatuddannelserne i Oplevelsesdesign og Interaktive Digitale Medier.

Invio har i flere år gjort en betydelig indsats for skabe vidensmatch imellem studerende på videregående uddannelser og private virksomheder inden for oplevelseserhvervene. Vi kalder det for studenterdreven innovation, som I får muligheden for at være del af.

Den case I tager med, kan fx omhandle at kortlægge og udvikle innovationsprocesser, udvikle og designe nye oplevelsesløsninger, lave brugerundersøgelser eller interessentanalyser og designe nye interaktive medieløsninger mm. Det er vigtigt at påpege, at de studerende har frihed til at løse udfordringen inden for rammerne af deres studie og faglige vurdering. Med andre ord er der stort potentiale for at få nye perspektiver på udfordringer, som I evt. måtte have.

Hvis I ligger inde med et forslag til en case, som I gerne vil have en gruppe studerende til at arbejde med, er I velkommen til at sende en mail til Søren Smed fra Aalborg Universitet på smed@hum.aau.dk. I er også velkommen til at sende en mail eller ringe til 21 84 79 52, hvis der er spørgsmål til arrangementet.

En case skal gerne indeholde:

Titel: en sigende tematisering af udfordringen.

Kort om virksomheden: fortæl lidt om hvad jeres virksomhed laver.

Beskrivelse af case/udfordringen: skriv hvad jeres problemstilling er, og hvad I gerne vil have hjælp til. Det kan også være en ’åben’ case, hvor de studerende selv er med til at forme den.

Kontaktperson: skriv hvem der er kontaktperson på casen.