Event

Innovative stedsfortællinger - nye trends i turismen

16.05.2019 Eventet er afholdt

Vil du blive klogere på de nyeste trends i turismen, så kom med når Diplomuddannelsen til turistfører på RUC, Innovation og udvikling af bæredygtig bynær naturturisme (INUT-projektet) og Invio - Innovationsværket for Oplevelsesøkonomi inviterer til et inspirationsarrangement

Konferencens tema stillede skarpt på oplevelsens DNA: Hvilke byggesten er nødvendige for at skabe gode oplevelser? Og hvordan skaber vi gode oplevelser imellem attraktioner og gæster?

10 knivskarpe oplægsholdere fra hele branchen gav deres bud på hvilke fysiske, sociale og imaginære rum gode oplevelser opstår i. Blandt talerne var museumsdirektør Tinna Damgård-Sørensen fra Vikingeskibsmuseet, hun gav status fra en brydningstid i museets historie – hvor affredningen af bygningen betyder at museet kan se fremad for at skabe deres vision for Vikingeskibsmuseet 2.0.

Konferencen var designet som en oplevelse i sig selv – hvor deltagerne ikke kun skulle fyldes op med ny viden og skarpe pointer, men samtidig gå på opdagelse i, og sanse stedets særlige kvaliteter. Sådan blev Vikingeskibsmuseet også en vigtig deltager på konferencen, som en ramme for diskussionen, og udviklingen af, oplevelseserhvervenes felt.