Event

INNOVATIVE STEDSFORTÆLLINGER - nye trends i turismen

27.02.2019 Eventet er afholdt

Vil du blive klogere på de nyeste trends i turismen, så kom med når Diplomuddannelsen til turistfører på RUC, Innovation og udvikling af bæredygtig bynær naturturisme (INUT-projektet) og Invio - Innovationsværket for Oplevelsesøkonomi inviterer til et inspirationsarrangement d. 27. februar 2019 kl. 15.00-18.00 om innovative, nye bølger i turismebranchen. Det sker i forbindelse med Åben Hus på RUC. 

Vi sammenligner trends blandt deltagerne i TourismX og generelle strømninger i turismen både i Danmark og internationalt. Vi zoomer ind på stedsfortællinger, kommer med bud på hvilke elementer en mindeværdig oplevelse indeholder, og dykker ned i den digitale guide ”Know your’ bro” skabt af Motes, som skal give turister og besøgende i København mulighed for at opleve det lokale liv i brokvartererne. 

Som afslutning på arrangementet kigger vi indad, og etablerer en netværksgruppe, som skal agere idébank for videreudviklingen af INUT-Invio samarbejdet. Kom og vær med til at påvirke hvilken retning det nye netværk skal gå!

Arrangementet er gratis, men tilmeld dig gennem linket så vi ved hvor mange vi bliver.

Tilmelding herhttps://podio.com/webforms/22096906/1548305

Program

15.00

Velkommen v. Susanne Maria Haraszuk, Uddannelsesleder – Diplomuddannelsen til turistfører, RUC

15.05

Innovative trends i udviklingsprojektet TourismX

Jakob Christian Ipland, Projektleder for TourismX/Danmark Øst, WoCo 

15.35 

”Know your’ bro” – stedsspecifik fortælling

 Mathias Mølgaard, CEO og founder, Motes

16.00

Den gode oplevelses elementer 

Jørgen Ole Bærenholdt, Professor i samfundsgeografi, RUC 

16.20 

Pause og let anretning

16.30

INUT-Invio netværket - Workshop 

Turudviklingsprojektet i INUT skal forlænges i samarbejde med Invio – men hvordan? Vi inviterer til en idégenereringsworkshop. Kom og vær med til at påvirke hvilken retning det nye netværk skal gå! 

17.30

Netværk

18.00

Tak for i dag

Downloads