Event

Digital Disruption – når brugerperspektiv møder det digitale potentiale

09.05.2019 Eventet er afholdt

Disruption er på manges læber i kraft af de digitale mediers potentiale – derfor stiller vi skarpt på begrebet digital disruption og vigtigere; hvordan vi kommer i gang.

Vi inviterer derfor til en spændende formiddag med konkrete og praktiske eksempler fra en lokal virksomhed, samt et oplæg om hvordan digitale forstillingskraft styrkes med animationsbaseret skitsering på nogle af byens designorienterede uddannelser. Og som noget nyt præsenterer vi Digital Disruption Battle, hvor to lokale disruption-eksperter diskuterer, hvad der skal til for at komme i et disruption gear.

Formiddagen er således en katalysator for virksomheder, der ønsker at arbejde med digital disruption ved at forstå deres brugere og det digitale medies potentiale for derved at opdage nye markeder og fremtidssikre sig selv i en digital tidsalder.

Dagens lineup består af kobling mellem forretningsfolk og forskere – alle med et fokus på operationalisering af digital disruption.

Battle deltagerne er:

Jannick B. Pedersen, CEO ved MoreFutures, samt forfatter og oplægsholder om disruption

Claus Rosenstand, Digital Hub Denmark, Professor ved AAU & Digital Hub Denmark, samt forfatter og oplægsholder om disruption

Oplægsholderne er:

Michael Gram, CEO ved MapsPeople

MapsPeople - 3 x disruption over 20 år

Fra trykte kort til kortservices, fra kortservices til Google Maps og fra outdoor til Indoor. Om at sætte det rigtige hold og sørge for de rigtige ejere med perspektiv, kompetencer og muskler.

Peter Vistisen – Adjunkt ved AAU , Phd i animationsbaseret skitsering

Digital forstillingskraft i studenterdrevet innovation

Animationsbaseret skitsering rummer mulighederne for at undersøge og designe værdierne af nye teknologier. Peter vil i oplægget fortælle om metoderne og erfaringerne fra uddannelserne Interaktive Digitale Medier og Oplevelsesdesign.

Program

  • Morgenmad, registrering og netværk
  • Velkomst
  • Michael Gram
  • Disruption Battle: Claus Rosenstand vs. Jannick B Pedersen
  • Peter Vistisen
  • Tak for i dag.

Tilmelding her: https://podio.com/webforms/22539069/1590240

Sidste dato for tilmelding: tirsdag d. 7 maj kl: 00:00

Sidste dato for afbud: onsdag d. 8 maj kl: 12.00

Kontaktperson: Stine Lund – sl@aalborg.dk tlf: 25200855

Arrangementet afvikles af Institut for Kommunikation & Psykologi, AAU i samarbejde med Invio –Innovationsnetværk for Oplevelseserhverv og BrainsBusiness.